Unitats d’Escolarització Compartida (UEC)

Per tal de garantir l’atenció educativa necessària a l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de la inadaptació al medi escolar en els centres que imparteixen educació secundària obligatòria, neixen les Unitats d’Escolarització Compartida (UEC).

L’escolarització en aquestes unitats comporta una escolarització compartida amb el centre docent en què l’alumne/a està matriculat, i del qual continua depenent als efectes acadèmics i administratius.

Des de les nostres UEC s’ofereix una atenció individualitzada, per tal de garantir el millor itinerari educatiu per a cada noi/a que hi participa. S’ofereixen activitats i tallers especialitzats, a part de les assignatures de les matèries instrumentals. Ens agrada pensar que les UECs son un espai de noves oportunitats, per a joves que no han encaixat en el model educatiu ordinari, i que des de la proximitat podem motivar perquè triin el seu futur.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar