Unitats d’Escolarització Compartida (UEC) - E2O

Per tal de garantir l’atenció educativa necessària a l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de la inadaptació al medi escolar en els centres que imparteixen educació secundària obligatòria, neixen les Unitats d’Escolarització Compartida (UEC).

L’escolarització en aquestes unitats comporta una escolarització compartida amb el centre docent en què l’alumne/a està matriculat, i del qual continua depenent a efectes acadèmics i administratius.

Des de les nostres UEC s’ofereix una atenció individualitzada, per tal de garantir el millor itinerari educatiu per a cada noi/a que hi participa. S’ofereixen activitats i tallers especialitzats, a part de les assignatures de les matèries instrumentals. Ens agrada pensar que les UEC són un espai de noves oportunitats per a joves que no han encaixat en el model educatiu ordinari i que des de la proximitat podem motivar perquè triïn el seu futur.

Des de l’any 2018, aquest projecte forma part de l’acreditació d’Escola de Segona Oportunitat (E2O).

PES on pots trobar aquests serveis

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar