S’ha realitzat el 21 i 22 de març al recinte firal de Montjuïc.

Salesians Sant Jordi, a través de dues de les seves Plataformes Socials, la de Martí-Codolar i el Centre Cruïlla de Ciutat Meridiana, han participat activament en el Saló de l’Ocupació Juvenil que ha tingut lloc a la ciutat de Barcelona el 21 i 22 de març.

El Saló de l’Ocupació Juvenil s’ha celebrat en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball de la Fira de Barcelona, un gran punt de connexió entre la població jove i tota l’oferta formativa i laboral.

Des de Salesians Sant Jordi, sempre vinculats a la formació i la inserció dels joves, durant aquests dos dies s’han pogut mostrar i oferir als joves algunes informacions dels projectes que es desenvolupen en les plataformes socials de Martí – Codolar i el Centre Cruïlla , en un estand que ha atret l’atenció de centenars de nois i noies.

El Saló “és una oportunitat per donar a conèixer tots els projectes i fer explícit tot l’itinerari que desenvolupem amb un objectiu clar d’estar presents com Escoles de Segona Oportunitat que és allò que sempre hem estat sempre sense posar-li nom de forma explícita “, explica Paco Estellés, Director de les Plataformes Socials Salesianes a Catalunya.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar