Han elaborat en el seu taller de fusteria unes casetes per als gats.

Cercant, com sempre, que els aprenentatges que s’imparteixin siguin significatius, el grup de fusteria de la Plataforma Social dels Salesians a Mataró ha pogut gaudir d’una experiència d’Aprenentatge i Servei. Així doncs, el passat divendres 30 de novembre van anar a la Societat protectora d’Animals de Mataró (SPAM) a portar unes casetes per als gats, que han estat elaborant al taller.

Tot va començar quan l’educadora que porta el grup, l’Elisabeth Sánchez, va fer una crida a entitats i serveis de la ciutat oferint-se perquè aquest grup de joves que s’estava formant, pogués posar al servei dels altres allò que estaven aprenent ja que aquest curs no permetia fer pràctiques a les empreses.

L’SPAM de seguida va veure la possibilitat de col·laboració i es van posar en contacte amb la Plataforma per tal de veure quines possibilitats hi havia. Ràpidament es va veure molt clar que podien portar a terme l’encàrrec que els proposàvem: fer unes casetes de fusta per als gats que tenen a la societat protectora.

L’SPAM es va encarregar de pagar els materials necessaris per fer les casetes i els joves, acompanyats pel cap de taller de fusta Jordi Mas, van anar construint les casetes que, com podreu veure a les fotografies, són del tot acollidores per als animals.

Ha estat una experiència molt enriquidora per al grup, que ha posat al servei d’aquesta entitat els seus coneixements, veient clarament la utilitat del seu aprenentatge i podent gaudir de l’estona en què es van entregar les capses, on se’ls va reconèixer la seva feina més enllà del nostre espai de formació.

Des de la Plataforma Social de Salesians Mataró se seguirà caminant perquè experiències com aquesta es puguin repetir més enllà de casa nostra per fer palesa la vàlua dels destinataris que lluiten dia a dia per aconseguir millorar la seva ocupabilitat i trobar una feina digna.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar