Fundación Don Bosco, Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás i Salesians Sant Jordi sumarem experiència i trajectòria per respondre millor al servei dels més exclosos de la nostra societat.

El 19 i 20 de novembre, Salesians Martí-Codolar va acollir la trobada inspectorial de plataformes socials de la Inspectoria Maria Auxiliadora. Donava la benvinguda Ángel Asurmendi, Inspector, que animava a seguir amb il·lusió el treball emprès.

En aquesta ocasió, i com ja es treballa des de fa alguns mesos, la trobada s’emmarca en el procés d’unificació que estem construint les tres plataformes socials: Fundació Don Bosco, Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás (FISAT) i Salesians Sant Jordi.

Ignacio Vázquez, director de Fundación Don Bosco explica que “el procés no qüestiona la feina que fem, el que pretén és generar una nova estructura que ens permeti ser més eficaços i alhora garantir que la congregació salesiana es fa present en aquest ambient dins de les seves obres. A nivell local i de projectes els companys ho viuen amb una gran normalitat, ja que no suposa un canvi en la seva manera de funcionar, d’intervenir, d’estar present en un barri o en un territori “.

A les jornades hi han participat un total de 41 persones, que representen els equips directius de les tres entitats en tot el territori, i que s’han centrat en debatre i compartir coneixement i estratègia de cara al futur projecte comú inspectorial d’una única plataforma social salesiana.

Fernando Miranda, Vicari Inspectorial, també es va fer present en la primera de les dues jornades, i va compartir el treball que s’està realitzant en relació als protocols de protecció a la infància a nivell inspectorial.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar