Suport a població imigrada

El suport a aquest col·lectiu és fonamental per a facilitar-ne la integració; això és en el que els projectes Atles i Guaita treballen.

L’Atles acull adolescents nouvinguts d’entre 11 i 17 anys que fa menys d’un any que resideixen a Catalunya. Té per finalitat acompanyar-los en el seu procés d’incorporació al nou entorn a través de tallers de conversa i de comprensió oral, què es complementen amb tallers en els quals participen nois i noies de la seva edat (expressió, audiovisuals, esports…).

D’altra banda, el projecte d’Atenció a famílies s’adreça a les dones immigrades, els fills de les quals participen en els nostres projectes, i a d’altres dones vinculades a la institució. Per tal de dotar-se d’autonomia, se’ls proporcionen recursos informatius i formatius suficients per tenir les mateixes oportunitats i obligacions que la resta de la població.

Per últim, el projecte Neu treballa la sensibilització sobre la diversitat i la realitat intercultural. El projecte Neu té com a finalitat conscienciar les comunitats de referència, i especialment a joves, sobre la riquesa d’una societat diversa i plural, fomentant models de cohesió social basats en la convivència intercultural.

PES on pots trobar algun d’aquests serveis:

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar