Plans comunitaris

Les nostres PES treballen arrelades en territoris concrets, i tenen sentit en cadascun dels d’ells. Es fa una aposta pel treball en xarxa, és a dir, una feina conjunta amb tots els agents educatius que treballen i participen a cadascún dels barris. És per això que des de algunes PES es participa i a vegades lidera alguns Plans Comunitaris.

Els Plans de Desenvolupament Comunitari es defineixen com un procés públic d’acció comunitària, amb una forta dimensió en el terreny educatiu i dels valors, que a partir d’una visió global persegueix un ventall de transformacions i millores d’un territori, amb la finalitat d’augmentar la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes.

És un procés on la participació esdevé l’estratègia i l’element metodològic bàsic per aconseguir els seus objectius. Són per tant accions comunitàries planificades per intervenir en un territori determinat, que generalment integren diversos projectes i constitueixen el nivell més ampli de l’acció comunitària.

PES on pots trobar aquests serveis:

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar