Inserció sociolaboral - E2O

Treballem per a la plena inserció en la societat de les persones amb desavantatge social, principalment amb aquells joves en risc. Ho fem a través de serveis integrals d’orientació, formació i treball adaptant-nos al perfil de cada persona que participa als nostres projectes.

Fem una feina coordinada amb tots els agents socials, especialment amb el teixit empresarial, fomentant la implicació del sector privat en el desenvolupament i execució de projectes socialment responsables.

Desenvolupem la nostra tasca integrant les diferents accions:

  • Orientació sociolaboral: atenció específica a cada persona en funció de les seves aptituds, necessitats i expectatives.
  • Capacitació professional: disseny i el·laboració d’itineraris formatius adaptats a les necessitats de les persones que hi participen i a les demandes actuals del mercat laboral.
  • Formació per al creixement personal: a través d’accions formatives específiques i/o de forma transversal, desenvolupem el potencial humà de cada persona, dotant-los d’eines per a millorar les seves capacitats (desenvolupament personal, participació social, habilitats socials i de relació, habilitats comunicatives, etc.).
  • Inserció laboral: treballem per a la inserció real dels joves al mercat laboral a partir de: pràctiques en empreses, suport a la recerca de feina, acompanyament en la vida laboral i preselecció de personal a empreses col·laboradores.
  • Fundació Jovent: treballem per a la inserció de joves que han passat pels itineraris dels projectes d’inserció de Salesians Sant Jordi. Desenvolupem diferents tasques ocupacionals que mantenen una clara referència al món productiu per tal d’assolir una preparació per a la integració laboral. Aquestes tasques ocupacionals s’acompanyen d’un contracte de treball que els serveix de primera experiència laboral per al seu currículum.

Des de l’any 2018, aquest projecte forma part de l’acreditació d’Escola de Segona Oportunitat (E2O).

PES on pots trobar aquests serveis:

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar