Missió, visió i valors

Missió

Les Plataformes d’Educació Social de Salesians Sant Jordi, fem una aposta decidida per un treball de qualitat en la consecució de la Missió que tenim com a grup. Una Missió que té com a enfocament prioritari l’atenció als infants, adolescents, joves i les seves famílies que es trobin en situació de vulnerabilitat social, ja sigui per que tinguin mancances de tipus educatiu, cultural o social, que els impedeix el seu creixement personal i exercir la seva ciutadania amb total normalitat.

Visió

Treballem sota un sistema de gestió de qualitat que ens ajuda a avançar de forma eficaç i eficient, entrant en un procés de millora continuada.

Els nostres clients són tant els nostres destinataris i les seves famílies, com les administracions, institucions i particulars que ens ajuden a desenvolupar les iniciatives orientades a millorar aquesta situació de vulnerabilitat i a exercir aquest dret a la ciutadania. D’altra banda no podem deixar de banda com a un enfocament prioritari de la nostra política de qualitat, els equips educatius (clients interns) en tant que agents que han de dur a terme i implementar la qualitat.

Valors

Els fonaments de Salesians Sant Jordi son:

ACOLLIDA INCONDICIONAL

Tracte afable i cordial amb els nostres destinataris, per tal que es sentin valorats com a persones, integrats i formant part d’un nou projecte de vida.

ACOMPANYAMENT INDIVIDUAL

Cadascuna de les persones que arriben als nostres serveis, són el centre de la nostra intervenció. Cal garantir una atenció personalitzada i un tracte adaptat a cadascuna de les necessitats i situacions que ens trobem, per tal d’orientar a cada persona a definir el seu projecte de vida. Fem una intervenció educativa integral amb els nostres destinataris i les seves famílies.

FLEXIBILITAT I ADEQUACIÓ

Els nostres serveis s’adapten a la realitat i a les necessitats de cada moment, sent flexibles i permeables. Procurem donar sempre les millors respostes, evitant caure en l’ immobilisme, adaptant tant els continguts com les metodologies.

POLÍTICA DE RECURSOS HUMANS DE QUALITAT

Aquesta consisteix en: fer una acurada selecció de personal, vetllar per la formació continuada, garantir la implicació de les persones amb el projecte i vetllar per la satisfacció laboral dels agents educatius.

IMPLICACIÓ EN EL TERRITORI, TREBALL COMUNITARI

Els nostres serveis estan arrelats al territori i treballen per a la millora d’aquest. Millorant l’entorn també garantim la millora i la eficiència de la nostre intervenció.

TREBALL EN XARXA

Possibilitem el treball en xarxa per atendre les necessitats de forma integral i coordinada amb els altres agents educatius que intervenen amb els nostres destinataris.

PARTICIPACIÓ

Creiem que es fonamental la implicació i participació activa en la vida dels nostres serveis i projectes, tan per part dels nostres destinataris com dels equips educatius que en formen part.

COMUNICACIÓ I TRANSPARÈNCIA

Aquesta entesa a diferents nivells:

  • Els nostres equips.
  • Els nostres clients.
  • La societat en general.

INFRAESTRUCTURES

Dignes per als nostres destinataris i adequades per a la consecució dels objectius de treball, complint, sempre que hi hagi, la normativa específica per aquests serveis.

SOSTENIBILITAT

Gestió dels recursos basada en l’eficàcia i l’eficiència. És una gestió transparent i que per tant pública i auditada.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar