És el cinquè any del projecte de la Plataforma Social dels Salesians a Catalunya i la Fundació Jovent i, enguany, han rebut 865 comandes.

La Fundació Jovent i Salesians Sant Jordi, la Plataforma Social dels Salesians a Catalunya, s’han unit un cop més per tirar endavant el Projecte Paneres. Ja són cinc anys els que porten col·laborant després que l’any 2014 la Plataforma Social dels Salesians a Mataró fes una petita prova pilot que va donar resultats molt positius.

La finalitat del projecte recau, especialment, en el poder contractar a joves de les plataformes socials salesianes perquè tinguin la seva primera experiència laboral. Enguany són dos joves, una noia i un noi, els que gràcies a la Fundació Jovent s’han pogut contractar per les tasques de muntatge i distribució de les 865 comandes que s’han rebut. Aquestes comandes procedeixen de 6 escoles salesianes, 8 plataformes d’educació social, l’Escola Municipal de Segones Oportunitats de Barcelona i els serveis Inspectorials de Can Prats.

Molt abans de començar amb el muntatge, ja es comença a treballar en la recerca dels productes que poden integrar les paneres: ja siguin per fer les paneres a demanda com per elaborar els diferents models de lots que es posen com a exemples. En tota aquesta feina, es vol destacar l’esforç que es posa perquè tots els productes que s’ofereixen siguin de proximitat i/o amb un valor social afegit.

Per últim destacar la col·laboració, en l’elaboració del suport de les paneres, de les dones que estan fent un curs de costura a la Plataforma Social dels Salesians a Mataró. Tant des de Mataró com des de la Fundació Jovent, es vol agrair a tots aquells i aquelles que any rere any confien en el Projecte Paneres fent les comandes i possibilitant la creació de llocs de treball que, tot i ser molt puntuals, són molt significatius per als joves que els reben.

Fotos

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar