Pioner en la participació conjunta de totes les entitats socials de la Inspectoria Mª Auxiliadora: FISAT, Fundació Don Bosco i Salesians Sant Jordi.

Els dies 29 i 30 de maig al Centre Nacional de Pastoral Juvenil de Madrid es va realitzar la trobada de l’equip tècnic del projecte “Acompanyant Famílies, guia de suport a marentalitat i parentalitat positiva”, realitzat conjuntament des de FISAT, Fundació Don Bosco i Salesians Sant Jordi.

Aquest projecte, pioner en la participació conjunta de totes les entitats socials de la Inspectoria Mª Auxiliadora, va començar al febrer de 2018 i comptarà amb una durada de dos anys, durant els quals es pretén assolir l’objectiu de desenvolupar i posar en marxa línies metodològiques comunes per a la intervenció amb famílies.

Durant aquests dos dies, l’equip ha realitzat tasques corresponents a l’Àrea de Fonamentació de la Intervenció i Redacció de Continguts, que conclourà amb vista al final de curs, i obrint el camí a propers fites com són la formació d’equips educatius de cada entitat – des de setembre a desembre de 2018- i la posada en marxa amb les famílies – a partir de febrer de 2019-.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar