Ha estat una de les entitats guardonades en els Premis La Confederació 2018, atorgats per la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya.

Salesians Sant Jordi – PES La Mina ha estat guardonada en els Premis La Confederació 2018 pel seu projecte Desdelamina.net, rebent el guardó per les millors pràctiques en la transformació social en la categoria d’experiències amb alt impacte en la comunitat.

Salesians impulsa des de fa anys un projecte per desestigmatitzar el barri de La Mina a través del web Desdelamina.net, un canal de participació, informació i opinió amb la participació del teixit associatiu i comunitari.

Les 33 candidatures presentades en aquesta segona edició dels guardons han quedat recollides en una publicació referent en Experiències inspiradores de Governança Democràtica i Transformació Social en el Tercer Sector Social.

L’acte, que va tenir lloc el passat 6 de juny, va comptar amb la participació de diversos membres del jurat, format per professionals i experts en el Tercer Sector i l’Economia Social, que van ser els encarregats de lliurar els premis.

Informació completa a social.cat.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar