El projecte “Yes we rent”, liderat per l’Ajuntament de Mataró, obté 2,5 milions d’euros d’Europa per incrementar l’habitatge de lloguer assequible.

A finals de la setmana passada, l’Ajuntament de Mataró va fer públic en una roda de premsa, que un projecte anomenat “Yes we rent” (Lloguem) va guanyar una dotació econòmica de 2.5 milions d’euros. El projecte preveu posar en pràctica solucions innovadores, com crear cooperatives de llogaters que puguin influir en abaratir els preus.

En aquest projecte, una de les entitats col·laboradores és Salesians Sant Jordi – PES Mataró que, conjuntament amb la Fundació Jovent, també dels Salesians, s’encarregarà de la part formativa i de rehabilitació d’habitatges on es podran fer contractes a joves en situació de risc social.

És un projecte innovador en tant que està basat en l’economia social i cooperativa que busca mobilitzar l’habitatge desocupat de la ciutat.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar