Va tenir lloc el 24 d’abril a Lleida i es van trobar un total de 20 joves.

Dins del marc del Projecte Singulars  -subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i que pretén donar cobertura a la línia d’experiències professionals com a mesures ocupacionals per a joves-, el passat dimecres 24 d’abril el grup de Singulars de la Plataforma d’Educació Social (PES) de Mataró i el de Lleida van fer una trobada a la capital del Segrià.

Es van trobar un total de 20 joves d’ambdues PES en una jornada on es va compartir una estona de formació en l’àmbit de cuina (on els dos grups ara mateix estan formant-se), un dinar conjunt i finalment una visita guiada per la Seu Vella de Lleida.

L’alumnat del projecte de Lleida va acollir als de Mataró a primera hora del matí, i els van fer de professors i professores de cuina tot elaborant una recepta ben típica d’aquelles terres: els panadons. En van fer de salats, amb espinacs, panses i pinyons i també de dolços, amb maduixes i nata.

Els mateixos alumnes lleidatans ja tenien preparat el dinar-pícnic que farien conjuntament, i un cop acabat el taller el van compartir en un moment de coneixença més informal. Finalment, i gràcies a la visita guiada que els hi va fer una de les educadores de la PES de Lleida, van fer recorregut per la Seu Vella, compartint en aquest cas una estona de formació històrica.

Cap a les 5 de la tarda van fer comiat i l’alumnat de Mataró, acompanyats de les seves educadores i la formadora tècnica, van tornar cap a la seva ciutat, amb un regust ben positiu de la jornada i de la trobada amb nois/es amb els que comparteixen objectius i amb els que des del primer moment van establir una relació fluida i cordial.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar