Durant el passat mes d’abril s’ha iniciat la col·laboració de Salesians Sant Jordi amb la iniciativa Gestió Solidària.

Gestió Solidària és el projecte d’un professionals de la gestió que s’ha proposat fer de pont entre les necessitats en àrees de gestió de les entitats del tercer sector i les ganes d’aportar coneixement per part de molts professionals de manera altruista. La seva tasca consisteix en facilitar el contacte entre aquests dos móns i fer que les accions de suport a la gestió esdevinguin millores de present per encarar amb més fortalesa el futur.

Aquesta col·laboració s’ha concretat en dues iniciatives: l’elaboració d’un Pla d’Igualtat i la revisió del nostre model organitzatiu. Amb aquesta oportunitat Salesians Sant Jordi no preten només millorar la seva gestió, sino que vol avançar en com ser una organització que doni la millor resposta amb els seus projectes a la situació dels infants i joves amb més dificultats.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar