Una iniciativa en el marc del Projecte Educatiu del barri de la Mina (PebMina), amb 20 anys de recorregut que aglutina més d’una trentena d’agents del territori, entre ells els Salesians.

Dimecres 20 de novembre es van entregar els premis Civisme 2019. El Projecte Educatiu del barri de La Mina (PebMina), a través del projecte «Futvalors» va guanyar el 1r premi de Civisme i Esport. «Futvalors», un projecte on es premien més els valors (la tolerància, el respecte, la igualtat…) que els gols.

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya – l’ens que entrega el Premi – van comentar que aquest projecte es mereixia el premi per l’alta complexitat d’un barri com La Mina i perquè «Futvalors» reunia tots els components per fer-se amb el premi: treball en xarxa, en valors, activitat física com el futbol, i la implicació dels infants i joves del barri.

Van recollir al premi Adrià Redondo (Salesians Sant Jordi – PES La Mina) i Xènia Martínez (Associació Casal Infantil La Mina). El Premi el va entregar Jordi Ballart (alcalde de Terrassa), Chakir el Homrani (Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies) i Pere Aragonès (Vicepresident de la Generalitat de Catalunya). L’entrega es va fer al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya a Terrassa.

El projecte «Futvalors» engloba les següents entitats: Associació Casal Infantil La Mina, Casal dels Infants Besòs – La Mina, Espai Jove La Mina i Salesians Sant Jordi – PES La Mina. Es porta a terme des de la Comissió d’Educació Social i Lleure del pebMina i col·labora l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Consell Esportiu Barcelonès Nord. Ja fa 5 anys que el projecte es porta a terme.

Fotos

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar