Es va signar un acord de transferència tecnològica de La Fundació ICG amb les Plataformes socials Salesians Sant Jordi.

El passat dia 11 de gener de 2019, va tenir lloc a l’Escola de cuina bar-restaurant Cruïlla El Punt, centre formatiu d’inserció sociolaboral de la PES Cruïlla (Salesians Sant Jordi), situat a Barcelona, l’acte de reconeixement a les entitats col·laboradores de la posada en marxa de l’Escola de cuina.

L’acte va estar presidit per la Regidora de Nou Barris i Quarta Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, i va comptar amb la participació del president de la Fundació ICG, Antoni Siurana, el Director General de Salesians Sant Jordi, Paco Estellés, el President del Grup tecnològic ICG, Andreu Pi, la responsable de zona de Nou Barris de la Xarxa d’oficines Caixabank, Roser Barnaus, La Fundació Nou Mil·leni, Carolina Roma , el Rector de la Parròquia i Director de la Comunitat Salesiana de Ciutat Meridiana, Rufino López, el Titular de SSJ PES Cruïlla, Antoni Parrilla i el Director de la PES Cruïlla, la coordinadora de l’escola de cuina bar-restaurant Cruïlla Al Punt, i altres professionals del centre. Van excusar la seva participació la Fundació Nous Cims, a qui es va fer extensiu l’agraïment per la seva col·laboració

Es va aprofitar l’acte per signar un acord de transferència tecnològica de La Fundació ICG amb les Plataformes socials Salesians Sant Jordi, a través del qual es cedeix la tecnologia ICG, especialitzada en la gestió d’establiments i empreses d’hostaleria, per formar els alumnes que cursen els PFI d’Auxiliar d’Hoteleria, Cuina i Serveis de Restauració de l’Escola de cuina bar-restaurant Cruïlla Al Punt, situada a Torre Baró, a Nou Barris de Barcelona.

A través d’aquest conveni, el centre formatiu utilitza la tecnologia més avançada per formar i garantir la inserció sociolaboral de joves i adolescents que avui estan en situació d’exclusió social. Els alumnes del centre es formaran amb les solucions FrontRest, ICGManager que s’han instal·lat a totes les àrees de treball de l’Escola Restaurant i a les aules d’informàtica.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar