Aquest és l’estil de l’escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt, un projecte de la plataforma social a Ciutat Meridiana.

“L’acollida, el somriure, el respecte absolut, el reconeixement de l’altre, del jove, com una persona absolutament vàlida”. Aquest és l’estil de l’escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt. Ho explica Dolça Valero, coordinadora d’aquest projecte d’inserció a Torre Baró que forma part de la Fundació Jovent dins les Plataformes Socials dels Salesians. Entre plats i olles, feliciten la Pasqua als lectors de Catalunya Religió.

S’emmirallen en Don Bosco per acompanyar nois i noies d’entre 16 i 21 anys i oferir-los noves oportunitats. Treballen perquè reconeguin els seus talents i puguin fer-ne un retorn a la societat. El projecte va obrir portes abans de l’estiu a la plaça dels Eucaliptus i el mes d’octubre ja funcionaven a ple rendiment.

A Nou Barris es concentren els barris amb un índex de renda més baixa de Barcelona, segons l’informe anual de l’Estat de la Ciutat publicat el febrer de 2018. Però l’equip educatiu dels salesians valora els joves amb qui treballa amb el barem de les habilitats i les aptituds personals. Com diu la coordinadora del projecte, a Cruïlla al Punt ofereixen “l’acollida incondicional a qualsevol jove que té ganes de fer un clic a la seva vida”.

Publicació original a la web de Catalunya Religió: https://www.catalunyareligio.cat/ca/acollida-incondicional-salesians-joves-torre-baro-bona-pasqua

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar