El passat 1 d’octubre, la Plataforma d’Educació Social de Salesians Mataró va rebre a mans de l’oficina de proximitat de la Caixa, una donació de 15.000€. Aquest és el 4rt any consecutiu que la donació es fa efectiva, confirmant així els llaços que s’han creat entre l’entitat La Caixa i la Salesians Sant Jordi-Mataró, ben arrelada al territori.

La confiança que depositen en la Plataforma Social dels Salesians serveix per anar consolidant el projecte d’acompanyament a adolescents, el qual posa èmfasi en la necessitat de poder donar resposta a un col·lectiu molt present en l’ entorn i amb moltes necessitats tant a nivell social com personal i familiar.

Núria Montolio, directora de l’Àrea de Negoci de Caixabank, José Ramón Mallor, director de l’oficina de proximitat de Caixabank i per últim, en Dídac Sánchez, coordinador de l’Obra Social,  van ser les persones encarregades de la visita en la que es va concretar l’acte de donació.

Per part de Salesians s’hi van reunir Ramon Bosch i Laura Font, titular i directora de la Plataforma social de Mataró. Va ser una estona distesa on es van posar sobre la taula els diferents projectes que es duen a terme, es van interessar per les  necessitats del centre i van poder compartir les diferents visions de la realitat. Un any més, des de Salesians Sant Jordi es vol agrair aquesta confiança traduïda no únicament en donatiu sinó també en llaços de col·laboració.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "D'acord" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar